Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

L’ANC celebra el suport de l’Ajuntament a la consulta

El president de l’ANC a Tiana, Lluís Neira, està satisfet amb el suport que es va donar des del ple municipal d’aquest dilluns a la consulta del 9-N. Aquesta entitat, entre altres accions com la Via Catalana i la V, també va participar a la crida que es va fer als ajuntaments perquè convoquessin plens extraordinaris durant aquesta setmana.

Per això, Neira considera que és molt positiu que el poble es posicioni obertament a favor de què els veïns puguin votar, tal i com estan fent uns 700 municipis arreu de Catalunya. A més, valora que el més important és que la votació hagi comptat amb gran unanimitat entre els grups municipals, amb el vot a favor del PSC.

 

Tot i així, el president de l’ANC al poble no està d’acord amb la modificació que es va fer del text de l’Associació de Municipis per la Independència i l’Associació de Municipis de Catalunya, que afegeix que la consulta només es faria si aquesta respectés la legalitat vigent.

 

Lluís Neira assegura, però, que el treball no s’acaba aquí i que, des de la seva entitat, ja estan començant a planificar les accions que portaran a terme abans del 9 de novembre.