Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

L’entrevista amb Isaac Salvatierra: “Ara el repte és guanyar les eleccions, estem convençuts que ho aconseguirem”

ENTREVISTA ELECTORAL AMB ISAAC SALVATIERRA, JUNTS PER TIANA

Isaac Salvatierra

El cap de llista de Junts per Tiana, Isaac Salvatierra, ha estat l’encarregat d’obrir les entrevistes electorals de Ràdio Tiana. El número 1 de l’agrupació d’electors ha demanat públicament a la cap de llista del PSC i actual alcaldessa, Ester Pujol, que tots dos facin un cara a cara. Salvatierra ha assegurat, a més,  que comencen la campanya “molt il·lusionats”.


 

Salvatierra ha recordat que el moviment de “La Tiana del Segle XXI” ha estat una “espurna més” que els ha empès a presentar-se a les Municipals. Creu que és el reflex d’un sentiment d’”indignació” que es viu a Tiana i al conjunt del país. Està convençut, doncs, que ha arribat el canvi i que partits “antiindependentistes” com el PSC tindran “un pes residual” tant al poble com a la resta de municipis.


 

Una de les grans obsessions de Junts per Tiana, apunta, és esquivar “un model de poble dormitori” per al poble. Tampoc volen convertir la localitat en “un suburbi de Barcelona”. És per això que les propostes de la formació passen per “un poble és viu” i “un poble més verd”.


 

Finalment, promet als tianencs i tianenques “anar més enllà” amb la transparència: “la llei de transparència és només un punt de partida”, ha explicat Salvatierra. Assegura no creure’s “en absolut” les propostes de transparència de partits com els que han estat governant aquests últims anys.

 

El primer que faria Salvatierra com a alcalde

El candidat de Junts ha assegurat que el seu primer pas, en cas que fos el proper alcalde de Tiana, seria “reunir els treballadors municipals i mirar si estem atenent bé les emergències socials que hi ha al poble”.