Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Un programa “ambiciós” d’un “projecte estrictament local”

“Il·lusionador”, “cuinat a foc lent” i amb tres eixos fonamentals: un poble més transparent, més viu i més verd. D’aquesta manera, el número u de Junts per Tiana, Isaac Salvatierra, descriu el programa electoral. Consideren que tenen un programa “ambiciós” per diversos motius. Un d’ells és un dels eixos fonamentals, la transparència, però no com paraules buides. Volen que la gent pugui anar a l’origen de les dades, que ho sàpiga tot. El programa també és “ambiciós” per propostes com la moneda local, una de les idees més destacades del seu programa per la complexitat que té, “salvar el comerç local”.

 

Des de Junts consideren que la crisi comercial és un tema bastant oblidat pels partits de govern.

 

Salvatierra explica que un dels punts principals del seu programa és un tenir “poble més viu”, per evitar que es converteixi en “dormitori”. Volen que la gent hi faci vida, que compri i hi passegi. La participació ciutadana és un altre punt clau del partit. Junts vol encaminar-se cap a una democràcia participativa, tot i que, comenten que “no és fàcil”. Des del partit consideren que encara s’ha de fer una tasca de “sensibilització”.  Per tots els temes d’urbanisme demanaran opinió per tal d’arribar a “un consens, el més ampli possible”. Assegura que s’han fet moltes coses sense demanar opinió. El procés participatiu “requereix un canvi de cultura”, però creuen que els veïns del poble estan preparats i que el recolzament, que ha rebut el seu projecte, ho ha demostrat.

Des del partit creuen que estan “preparats” i que ho faran “junts” tal i com diu l’eslògan de la seva campanya. El candidat a l’alcaldia assegura que volen canviar la manera de fer política. Creu que arribaran a “grans acords” entre els partits de l’oposició, de govern i amb els veïns de Tiana

INICI CAMPANYA - PARXET - CARTELLS-57

 Imatges cedides per Junts per Tiana