Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Les escoles també viuen la festa de Sant Jordi

Lola Anglada ho celebra a la Sala Albéniz

Amb un acte molt més curt que en edicions anteriors i amb l’entrega de premis dels concursos literaris dels diversos cursos i cicles, els nens de l’Escola Lola Anglada han celebrat el dia de Sant Jordi de manera tradicional. Ja fa anys que aquesta festivitat es fa a la Sala Albéniz i des de la secretaria de l’Escola la Conxita González creu que és una tradició que cal mantenir

 

Imatge de l'entrega de premis de l'Escola Lola Anglada
Imatge de l’entrega de premis de l’Escola Lola Anglada

A més la festivitat del Patró de Catalunya és un acte dels més importants dins el programari escolar, tany per potenciar l’escriptura com fomentar la lectura. Pels guanyadors de cada curs s’ha donat un llibre i pels guanyadors del cicle, una rosa.

L’Escola Tiziana centra els actes a la tarda

Tiziana ha començat els actes de celebració de Sant Jordi al matí, amb diverses activitats a l’interior de les aules i en feines més de lectura i coneixement. El plat fort és a les 3 de la tarda. A la pista de l’escola s’hi fa la representació de la llegenda de Sant Jordi a càrrec dels pares de l’AMPA, recordeu que podeu veure el vídeo a la local. Música en directe, teatre i titelles es barregen en aquesta representació que es fa per segon any i que ha dirigit en Lluc Armengol. A l’acabar parades i roses per vendre.

L’Escola Bressol Municipal apropa Sant Jordi als més petits

Un altre dels centres de Tiana que ha viscut el Sant Jordi ha estat l’Escola Bressol Municipal El Més Petit de Tots. Els més grans del centre han anat a l’Escorxador a veure en vídeo la llegenda de Sant Jordi. Per altra banda els més petits han fet la representació amb titelles. La mateixa directora ens explica com ha anat el dia. Teresa París

 

A més els petits han escollit entre un drac i un caball per poder fer amb un pal d’escombra una muntura especial per aquesta diada.

L’Institut Tiana centra les activitats en els premis literaris

Si l’entrega de premis de l’Escola Lola Anglada ha estat al matí a la Sala Albéniz, la de l’Institu Tiana ha estat al migdia a la pista del mateix institut. Els nois i noies han fet activitat durant el matí relacionada amb Sant Jordi i ja a la tarda han entregat els seus premis literaris a tots els cursos, a part de diversos concursos més que tenien oberts.