Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Les valoracions de les municipals: JuntsxCat lamenta haver perdut suport

Junts per Tiana ha guanyat per majoria absoluta les eleccions municipals d’aquest diumenge 28 de maig, aconseguint 8 regidors i regidores dels 13 possibles. Els 5 restants s’han repartit entre PSC (2), JuntsxCat (1), PP (1) i ERC (1). La CUP no ha obtingut representació. 

Junts per Catalunya Tiana ha tret 381 vots respecte als 670 del 2019, passant de 2 a 1 regidor. I és que el PP és l'única força que ha aconseguit resistir la majoria absoluta de Junts per Tiana. La resta de partits, entre els quals es troba JuntsxCat, han vist decréixer el suport dels tianencs i tianenques. La seva cap de llista, Montse Torres, felicita, en primer lloc, a l'agrupació d'electors pels resultats obtinguts:

 

Tot i pujar de quarta a tercera força, Junts per Catalunya ha perdut 289 vots. Torres lamenta haver perdut suport, manifesta estar trista pels resultats perquè esperaven, com a mínim, mantenir els dos regidors, i defensa que portaven un bon programa i un bon equip:

 

La participació d’aquestes municipals ha sigut del 55,84%, la més baixa de tots els comicis locals celebrats a partir de 1979. L’abstenció ha sigut del 44,16%.