Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

L’Escola Tiziana organitza la setena edició de la Setmana Solidària

L’Escola Tiziana comença aquest dimecres 16 de desembre la setena edició de la Setmana Solidària, una iniciativa que involucra a tot l’alumnat del centre, des de P3 fins a 6è. La Gemma Pérez, directora de l’escola, explica en què consisteix:

 

Així doncs, cada etapa es centra en una activitat diferent, enguany adaptades al context de la Covid-19. En primer lloc, Educació Infantil col·labora amb Tiana Solidària amb una recollida d’aliments:

 

El Cicle Inicial, que inclou 1r i 2n de Primària, col·laboren amb l’Escola Bressol Municipal i la residència d’avis amb una activitat lúdica que s’haurà de fer a distància:

 

El Cicle Mitjà, que el formen 3r i 4t de Primària, col·laboraran amb l’organització sense ànim de lucre Laia Foundation:

 

5è i 6è fan dues activitats diferenciades. Els primers col·laboren amb Creu Roja Montgat-Tiana amb una campanya de recollida de joguines noves:

 

Per últim, 6è col·labora amb la Marató de TV3 mitjançant una panera solidària:

 

La Gemma explica que algunes d’aquestes activitats, com la col·laboració amb Laia Foundation o la panera solidària, van més enllà d’aquesta setmana:

 

En definitiva, totes les actuacions que duen a terme van estretament lligades, de manera directa o indirecta, al municipi de Tiana.