Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

El tianenc Ferran Alonso es prepara per Eurovisió 2014

Ferran Alonso ja té els bitillets per marxar a la final d’Eurovisió. El festival es celebrarà aquest any el pròxim 6, 8 i 10 de maig a l’Illa de Refshaleøen, Copenhague. Mentrestant, el tianenc ha fet el seguiment de les preseleccions dels representants dels diversos països a través del seu blog ‘euroblogvision’. Durant els últims dies, s’ha centrat en presentar i valorar els diversos candidats que optaven a representar Espanya al festival d’Eurovisió.

Alonso diu que es fan d’Eurovisió des de sempre. L’any passat, però,  va marcar la diferència i va a començar a prendre’s el seu seguiment més seriosament, afirma. Va estar present a l’última final a Malmö 2013, però reconeix que aquest any la retransmissió que farà serà més polida, gràcies a l’experiència anterior.

Ferran Alonso locutant a Ràdio Tiana
Ferran Alonso locutant a Ràdio Tiana

Tot i que acumula 15.000 visites de seguidors al seu blog diu que, de moment, no en té cap de Tiana a les seves xarxes socials. El blogger afirma no estar segur de que el poble s’animi a seguir el festival, però que després tothom està assabentat del que ha passat a la gala.

Per tal de poder fer arribar tota la informació que sap a la gent del poble on va néixer, Tiana,  està preparant programes especials que s’emetran per Ràdio Tiana.  Ferran Alonso ja va formar part de Ràdio Tiana als inicis de l’emissora.

El tianenc, Ferran Alonso, prepara a La Local, el seu programa especial d'Eurovisió
El tianenc Ferran Alonso, prepara a La Local, el seu programa especial d’Eurovisió

 

Consulta la pàgina web d’en Ferran

clica aquí si vols entrar al web d’informació sobre el festival d’Eurovisió del tianenc.