Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

L’oposició té dubtes sobre el Retrobem-nos

Els grups de l’oposició de Tiana també van assistir aquest dijous a la sessió pública sobre el Retrobem-nos. Tant Convergència i Unió com Gent Pel Progrés de Tiana coincideixen en l’opinió que la sala d’exposicions del Casal va quedar petita per aquesta trobada. El portaveu de Gent, Joan Pau Hernández, celebra l’elevada assistència per part de veïns i veïnes però lamenta una manca de previsió sobre l’espai pensat per a la reunió.

La sala plena
La sala plena

Des del grup de Gent consideren que el contingut de la sessió no ha ajudat a entendre el projecte i que, fins i tot, podia semblar una proposta “improvisada”. Joan Pau Hernández assegura que han quedat diversos dubtes a resoldre: “Va haver-hi sobretot una inconcreció total en els projectes concrets d’obres, no vam veure, per exemple, cap mena d’informació sobre la suposada connexió del Passeig de la Vilesa i l’Avinguda Isaac Albéniz. Creiem que s’han deixat molts dubtes sobre la taula, el projecte el veiem, ara mateix, molt verd”.

 

Des de Convergència i Unió de Tiana creuen que el centre del municipi necessita algunes actuacions de pacificació però es mostren preocupats, sobretot, pels comerciants. Expliquen que augmentar la distància entre els comerços i els aparcaments podria perjudicar algun negoci local. Ho ha explicat el regidor de CiU, Joan Cañada: “No estem en contra de pacificar Tiana però sí de com s’està materialitzant, sempre que hi hagi algun tianenc que tingui algun dubte se li ha d’explicar molt bé, han de tenir resposta a les seves inquietuds”.

 

Segons Cañada, tot i que algunes persones no van intervenir en el torn de preguntes, hi havia malestar entre els assistents. Creuen que és important que el període d’exposició pública pugui servir perquè els afectats opinin.