Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Ràdio Tiana posa a debat el ‘Retrobem-nos’

Aquest dijous Ràdio Tiana farà el primer debat des de que la 107.2 FM ha tornat a engegar. El projecte del centre del poble és un dels temes que, de fet, ha generat més debat entre els diferents grups municipals de Tiana. Així doncs, tots els partits polítics, amb representació al consistori, tindran la oportunitat d’opinar sobre el ‘Retrobem-nos’.

El debat es celebrarà, precisament, una setmana després que l’Ajuntament hagi celebrat la sessió pública, al Casal de Tiana, per informar la ciutadania sobre aquest projecte de pacificació. En aquesta trobada, tothom ha pogut saber que el trànsit general es vol restringir als carrers més cèntrics entre les onze del matí i les cinc de la tarda els dies feiners.

[destacat_dreta]El projecte del centre del poble és un dels temes que ha generat més debat entre els diferents grups municipals de Tiana[/destacat_dreta]

Els caps de setmana, els cotxes tindran prohibida l’entrada al centre entre les onze i les vuit del vespre. Aquesta mesura, però, no afectaria els veïns i els comerciants de la zona que hagin d’entrar amb els seus vehicles.

El debat es podrà escoltar, a través de l’emissora municipal, aquest dijous dia 27 de febrer a partir de les 20h.