Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

“Mascaretes solidàries” entrega 2500 mascaretes i 300 bates protectores

La iniciativa “Mascaretes solidàries” ja ha entregat més de 300 bates protectores i 2500 mascaretes a diferents centres sanitaris i veïns i veïnes.

Després de la crida que va fer la Carme Nicolás per les xarxes socials farà un mes i escaig, ha aconseguit formar un equip de 30 voluntaris de Montgat i Tiana i comptar amb el suport dels veïns, que han col·laborat a través de donacions de material i inclús cedint-los les seves màquines de cosir.

La Carme explica que s’han assessorat per saber quina és la forma més higiènica i segura a l’hora d’elaborar i entregar el material. Això vol dir que totes les peces són rentades i planxades prèviament amb les mesures higièniques recomanades per tal de no perjudicar la salut de ningú.

“Mascaretes solidàries” va sorgir amb l’objectiu d’ajudar a cobrir les mancances que hi havia per la protecció del personal sanitari vers la Covid-19. La Carme diu que estan molt satisfets amb la feina feta. Ara, estan mirant de fer mascaretes infantils per a qui les pugui necessitar.