Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Melmelària estrena un nou espai de venda i degustació

 

La Cristina Martorell elabora les seves melmelades i chutneys a l’obrador del Carrer Sant Isidre, 13B. Des d’aquest dilluns 2 d’octubre, aquesta adreça no només acull l’espai d’elaboració dels seus productes artesanals, sinó que també disposa d’un espai de venda i degustació:

 

Per l’espai de venda ha habilitat un espai interior que abans només feia servir de magatzem, mentre que la zona de degustació es troba a l’exterior, al pati:

 

La Cristina explica que la seva intenció també és aprofitar aquests nous espais per acollir més activitats gastronòmiques com la que tindrà lloc aquest mateix dijous. Es tracta d’un Enotast on faran un maridatge de vins de la DO Alella amb tapes elaborades per ella. L’activitat començarà a dos quarts de vuit i té un preu de 8 euros:

 

L’horari d’obertura de la botiga és de dilluns a divendres de vuit del matí a dues del migdia. Els divendres també obre de quatre a sis de la tarda i els dissabtes de deu del matí a dues del migdia:

 

Aquest és un pas més en un projecte que el pròxim mes de març complirà deu anys. La Cristina assegura que, quan va començar, no s’imaginava que pogués arribar al punt en què està ara:

 

Melmelària també ha format part de la vuitena edició del Benvinguts a pagès que s’ha celebrat el cap de setmana del 30 a l’1 d’octubre.