Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

“Mima’t”, el nou local d’estètica i maquillatge de Tiana

Des del 25 de gener, al passeig Moragas hi ha un nou local d’estètica i maquillatge. Es diu “Mima’t” i la propietària és la Maria, del restaurant Mas Blanc. La data d’inauguració no va ser escollida a l’atzar. Segons la Maria, per a ella era una data molt especial, perquè era el dia del naixement de la seva mare. Amb aquest gest, volia que estigués present d’alguna manera en el nou projecte que començava.

Feia més d’un any que la Maria oferia el servei de manicura, pedicura i maquillatge, però ho feia des de casa seva. Llavors, li va sortir la oportunitat d’agafar el local i es va ficar a l’aventura, perquè veia que cada dia tenia més clientes i podia ser un projecte viable:

 

La Maria es va assabentar del procés de licitació i va decidir presentar el projecte amb l’ajuda de l’antiga propietària, la Mayka. Va guanyar el concurs i va aconseguir instal·lar-se al local del passatge Moragas, entre la cafeteria Xoco Pau i la Casper Botiga:

 

La Maria és propietària, juntament amb el seu germà, del restaurant Mas Blanc. Però la seva vocació, des de que va començar a estudiar-la als 15 anys, sempre ha sigut l’estètica. Va haver de deixar-ho de banda per centrar-se en el restaurant, però ara ha aconseguit combinar les dues coses i obrir el seu local de maquillatge i estètica. Tal com diu ella, amb “Mima’t” ha tornat a les seves arrels:

 

El seu desig es aconseguir fer-se un lloc aquí a Tiana i poder mantenir el seu negoci, que és el que a ella realment li omple. De moment, va per bon camí perquè està molt sorpresa de la bona resposta que ha tingut:

 

Ara mateix fa manicures, pedicures i maquillatge. Però a partir de l’abril, obrirà la cabina i començarà a fer més coses relacionades amb l’estètica: depilació, làser o microblanding, un tatuatge pèl a pèl de les celles que serveix per fer-les més gruixudes i definides. A més a més, també oferirà un servei de teràpies naturals.