Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Nevada amb plena normalitat al poble

Una jornada amb plena normalitat. Amb neu a la muntanya i nevades esporàdiques, que no han agafat al poble, entre la tarda del dia abans i el matí. Aquest dimecres, tot i la nevada i el paisatge enfarinat a la serralada, a Tiana s’ha fet, en general, vida normal. Les dues escoles i l’institut no han suspès les classes però sí que, a les escoles, s’ha fet menys activitats perquè ben bé la meitat de l’alumnat no hi ha anat.

Pels infants que a primera hora del matí entraven a l’escola Lola Anglada, la jornada ha començat de la millor manera, tot i que els hagués agradat, és clar, poder-se quedar a casa jugant amb la neu:

 

A les dues escoles  de Primària del poble s’ha fet menys activitats del que és habitual degut a l’absència de molts dels infants. Luisa Triviño és la directora del Lola Anglada:

 

Els pares i mares que han decidit dur els seus infants a l’escola han qualificat el dia com a molt normal:

 

A l’institut s’ha fet classes amb normalitat, tot i que també hi ha hagut força famílies que han decidit no dur-hi els seus fills o filles.

La Lluïsa, conserge del centre de Secundària, ha hagut d’atendre un allau de trucades des d’abans de les 8 del matí preguntant si obririen:

 

Finalment, la nevada no ha agafat a cap lloc del poble ni tan sols al barri d’en Gosch. Tampoc a la zona poliesportiva on, malgrat tot, l’enfarinada sí que era a tocar: la Font de l’Alba o l ‘Observatori Astronòmic s’han llevat emblanquinats per una neu que abans de migdia ja s’havia fos sota la pluja.

A La Conreria la neu ha arribat a tenir un parell de centímetres: l’alberg de La Conreria, l’oficina del Parc de la Serralada de Marina o la casa de colònies Mas Po-Canyadell sí que han estat unes hores voltats d’un paisatge de postal hivernal.

 

La carretera B-500, que comunica Tiana amb Sant Fost i el Vallès no ha estat tallada en cap moment.