Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Oberta la convocatòria pels ajuts per a activitats extraescolars i per l’Escola Bressol Municipal

Aquest dimarts 8 de setembre s’obre el termini de presentació de sol·licituds per accedir als ajuts econòmics per a activitats extraescolars i per a famílies amb infants escolaritzats a l’Escola Bressol Municipal, en conceptes d’escolarització i servei de menjador.

La convocatòria d’ambdós ajuts estarà oberta fins al dia 22 i s’haurà de presentar via online tota la documentació necessària, que trobareu a la pàgina web de l’Ajuntament de Tiana. En el cas de no poder realitzar la sol·licitud online, es podrà sol·licitar cita prèvia a través del correu electrònic tiana@tiana.cat per fer-ho de manera presencial.

Les bases dels ajuts pel curs 2020-2021 es van aprovar per unanimitat durant el ple de juliol, on es va anunciar que s’havien adaptat a les circumstàncies actuals de la crisi provocada per la Covid-19. Per exemple, el límit pressupostari pels ajuts per a activitats extraescolars s’ha marcat en 12.000 euros, però es podrà veure augmentat en el cas que es detecti un gran volum de demanda derivada de la crisi sanitària i l’Ajuntament pugui assumir aquest increment.