Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Passejada guiada, diumenge, per descobrir ocells del bosc de Tiana

Tallarols capnegres, tallarols de garriga, pica-soques blau, merles o mallarengues: són alguns dels ocells que aquest diumenge es podran observar al bosc tianenc, dins de la passejada ornitològica que hi organitza la Xarxa de Parcs de la Diputació a la serralada de Marina.

El passeig ornitològic començarà recorrent un alzinar, per seguir després per una zona arbustiva, explica en Xesco Macià, l’ornitòleg que guiarà la passejada:

 

El recorregut, circular i de 4 quilòmetres pels boscos que voregen la casa de colònies de La Conreria, acabarà a una àrea d’herbes, també molt representativa del vessant costaner de la Serralada Litoral.

Malgrat que, diumenge, les possibilitats de veure una gran varietat d’aus i altres animals són molt altes, aquest tipus de sortides sempre té un punt d’imprevisible, explica l’ornitòleg:

 

Tot i que és més fàcil avistar ocells si qui ho fa va tot sol, en grup també serà possible observar-ne, afirma en Xesco:

 

De fet, la presència humana assegura que hi pugi haver fringíl.lids com la cadernera. Es tracta d’una espècie d’ocells a qui, a més de les llavors, també agrada la carn.

El punt de trobada serà a la casa de colònies de La Conreria a les 9h del matí. És imprescindible inscriure-s’hi prèviament al 93 395 6336 o anant a l’Oficina del Parc de la Serralada de Marina.