Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Penjaran l’estelada del balcó de l’Ajuntament el 15 i 16 de desembre

Aquesta ha estat una de les decisions que aquest dimarts va prendre l’Àrea de Transició Nacional a la reunió que va mantenir a l’Ajuntament. Concretament, es va acordar que la bandera independentista catalana es penjarà al balcó de l’Ajuntament de Tiana el 15 i també el 16 de desembre, dia en què la presidenta del Parlament de Catalunya, Carme Forcadell, ha estat cridada a declarar davant del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, a Barcelona. El mateix dia 16, també en suport a Forcadell, es farà una concentració a la Plaça de la Vila, a les 20h.

A la reunió, que es va fer a l’Ajuntament el dia de la Constitució, hi van participar 4 dels 6 grups polítics amb representació municipal (PDCat, Junts, ERC i CUP), a més d’Òmnium i l’ANC. També s’hi va aprovar que l’Àrea de Transició Nacional es reunirà, a partir d’ara, cada mes just després de les comissions informatives, que també són mensuals. El coordinador a Tiana de l’ANC, Jordi Millán, es mostrava satisfet de les decisions preses aquest dimarts a la reunió:

 

Millán, es refereix, concretament, a Iniciativa per Catalunya, En Comú Podem i Gent pel Progrés de Tiana. Ha afegit que el PSC de Tiana els ha comunicat que “està estudiant” si s’afegeixen als actes de suport a Forcadell previstos a tot Catalunya pels dies 15 i 16 de desembre.

Una altra decisió presa a la reunió d’aquest dimarts és que es crearà un grup de Whatsapp que permetrà que els integrants de l’Àrea de Transició Nacional estiguin permanentment en contacte i, així, tinguin capacitat de reaccionar a les successives notícies relacionades amb el procés que es vagin produïnt. També es va prendre altres decisions. Jordi Millán:

 

 

 

Feia 7 mesos que l’Àrea de Transició no es reunia, per això, els participants portaven molt clares les seves sol.lictituds