Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Tusgsal i els Mossos inicien una campanya de seguretat als busos

L’empresa de busos Tusgsal i els Mossos d’Esquadra posen en marxa, conjuntament, aquest 8 de desembre la campanya de seguretat “Viatja segur. Viatja en bus” , que es difondrà per les àrees, com Tiana, on circulen busos d’aquesta empresa. L’objectiu és evitar robatoris als usuaris, i també que hi hagi conductes de risc a bord dels autobusos.

“Viatja segur. Viatja en bus” es difón a través de petits consells, fàcils de seguir, que es poden trobar a uns tríptics que hi haurà dins dels busos i també a algunes parades, aquests dies. Són aquests:

00010002

Més desplaçaments en bus per Nadal

La campanya coincideix amb els dies de Nadal, en què molts usuaris es desplacen en bus per l’àrea metropolitana de Barcelona. La intenció de TUSGSAL i dels Mossos és conscienciar que, tot i que no és habitual trobar-se casos de furts a bord dels vehicles, cal estar sempre molt alerta per evitar algun ensurt.

En aquest sentit, els Mossos recomanen aplicar diverses mesures d’autoprotecció, com portar les bosses de mà sempre ben tancades, davant del cos i mirant cap a dins. A més, també recomenen portar els objectes de valor ben agafats i en contacte amb el cos, sense perdre’ls de vista.

La campanya promou no confiar en certes aparences o parar atenció a les distraccions provocades per estranys, ja que són símptomes de situacions que poder acabar malament. TUSGSAL recomana que si algú es troba amb qualsevol incident, demani ajuda al conductor i en cas d’emergència, truqui al telèfon 112.