Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Preservem El Maresme celebra els 10 anys de vida

La plataforma d’acció ciutadana Preservem El Maresme celebra aquest dilluns 22 de juny els 10 anys de vida. Una dècada durant la qual un centenar d’entitats s’han unit per defensar el territori en matèria de mobilitat, infraestructures i litoral.

El motiu d’unió i creació d’aquesta plataforma va ser l’inici del projecte de laterals de la C-32. Una carretera que, encara avui dia, és l’escenari de les principals reivindicacions de Preservem El Maresme.

Tal com va explicar el seu portaveu Antoni Esteban, actualment tenen en el seu punt de mira la fi de la concessió de la C-32 l’estiu del 2021 i la lluita per aturar el projecte d’allargament d’aquesta via fins a Lloret.

Tot i això, també tenen altres reivindicacions com la pacificació de la NII, la defensa del territori per part dels moviments ecologistes i les millores del transport públic i l’aposta per aquest “enmig d’un context de crisi econòmica, climàtica, energètica i sanitària sense precedents”.

El portaveu de la plataforma ha manifestat que, durant els pròxims mesos, impulsaran mobilitzacions i plantejaran alternatives “de la manera que ens ha caracteritzat”.