Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Pujol explicarà els cobraments de la FMC als socialistes del poble

L’alcaldessa de Tiana i primera secretària del PSC al poble, Esther Pujol, donarà explicacions als socialistes sobre la seva aparició a la llista dels 44 càrrecs que haurien cobrat presumptes sobresous de la Federació de Municipis de Catalunya. Això serà aquest dimecres al vespre.

Segons informen des de la pròpia Agrupació Local, ja estava previst celebrar aquesta assemblea “ordinària”, que té lloc cada dos mesos. L’actualitat hauria obligat a incloure aquest tema entre els punts a tractar. El PSC local afirma trobar-se davant una “situació delicada” i, és per això, que han demanat l’assistència de tots els membres a la reunió.

Esther Pujol va cobrar 3.333 euros entre l’octubre del 2011 i l’octubre del 2012, com a responsable de la Comissió d’Esports de la FMC. Uns diners que ja ha retornat a l’organització.

La Ciutat de la Justícia de Barcelona i l'Hospitalet de Llobregat
La Ciutat de la Justícia de Barcelona i l’Hospitalet de Llobregat

La Fiscalia Anticorrupció veu indicis de delicte en els presumptes sobresous, en concepte de dietes i desplaçaments, dels 44 alcaldes de la Federació. Això ha estat després d’haver analitzat l’informe dels Mossos d’Esquadra. El fiscal ha demanat al jutjat que instrueix el cas Mercuri les diligències corresponents al presumpte cobrament. Després, demanarà les imputacions “que s’escaiguin a la data i al moment processal oportú”.

 

Altres temes de l’assemblea

A més, aquesta trobada servirà per escollir els delegats, de Tiana, que assistiran al proper Congrés extraordinari del PSC, que tindrà lloc entre el 19 i el 20 de juliol. A la vegada, també triaran qui anirà al del PSOE, els dies 26 i 27 de juliol. Aquests eren els punts pels quals s’hauria convocat, en un principi, l’assemblea del PSC.

 

Consulta totes les notícies sobre el presumptes sobresous de la FMC: clica aquí