Ja fa anys que són els amos dels fogons de la cuina del Casal. Durant 8 anys, com a ajudant, en Pal va anar aprenent els secrets de la cuina catalana de mercat que caracteritza el Casal. Aquest any, ell i els seus dos ajudants de cuina, en Tarek i en Sahil han decidit optar per barreges delicioses de tradició i modernitat pel Tast.
Oferiran terrina de trinxat de Cerdanya amb botifarra del perol i ratlladura de greixons. També boletus amb vedella, gambes i ceps amb crema de cloïsses. En Sahil ens explica perquè han triat aquests plats:
En Sahil va arribar a Catalunya quan era un nen, ja fa 24 anys. Per això, per a ell és senzill elaborar un plat tan català com el trinxat, que ha cuinat i menjat dotzenes de vegades:
Tots plegats tenen la intenció de cuinar i oferir, molt aviat, plats de l’Índia que es podran degustar al Casal. Mentestant, però, aconsellen tastar les dues delícies que estan elaborant pel Tast Tiana.