Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Què cuines, pel Tast? El Casal tria combinacions de tradició amb modernitat

Ja fa anys que són els amos dels fogons de la cuina del Casal. Durant 8 anys, com a ajudant, en Pal va anar aprenent els secrets de la cuina catalana de mercat que caracteritza el Casal. Aquest any, ell i els seus dos ajudants de cuina, en Tarek i en Sahil  han decidit optar per barreges delicioses de tradició i modernitat pel Tast.

Oferiran terrina de trinxat de Cerdanya amb botifarra del perol i ratlladura de greixons. També boletus amb vedella, gambes i ceps amb crema de cloïsses. En Sahil ens explica perquè han triat aquests plats:

 

En Sahil va arribar a Catalunya quan era un nen, ja fa 24 anys. Per això, per a ell és senzill elaborar un plat tan català com el trinxat, que ha cuinat i menjat dotzenes de vegades:

 

Tots plegats tenen la intenció de cuinar i oferir, molt aviat, plats de l’Índia que es podran degustar al Casal. Mentestant, però, aconsellen tastar les dues delícies que estan elaborant pel Tast Tiana.