Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Ràdio Tiana seguirà el ple de Constitució i el Tast Tiana en directe

El ple de Constitució de l’Ajuntament de Tiana se celebrarà el proper dissabte 13 de juny. Ràdio Tiana farà el seguiment en directe. L’oient podrà seguir minut a minut el desenvolupament de l’acte així com la proclamació del nou alcalde o alcaldessa escollit pel consistori.

L’acte del ple de Constitució començarà a les 12h. Mitja hora abans començarà el programa especial a Ràdio Tiana. Un programa presentat per Marta Mestre, junt Elisenda Liñán i Júlia Riera. A les vies de so, Sergi Quevedo.

Des de les 11:30h fins les 12h realitzaran un repàs dels partits polítics que han obtingut representació al consistori de l’Ajuntament així com dels resultats de les eleccions municipals i de les últimes tres setmanes post electorals.

A les 12h Ràdio Tiana connectarà en directe amb la Sala de Plens. Des de casa es podrà seguir com es desenvolupa el desè ple de constitució a Tiana. Finalitzada la sessió, Ràdio Tiana i de la mà de Marta Mestre explicarà com ha anat la presa de possessió i repassarà com quedarà finalment repartit el consistori els propers quatre anys. També connectarà amb Elisenda Liñán perquè expliqui les impressions i sensacions dels polítics un cop finalitzat el ple.

El programa especial de la Constitució del ple de l’Ajuntament de Tiana serà el proper dissabte 13 de juny a partir de les 11:30h.

Ràdio Tiana viurà en directe el Tast Tiana

El proper divendres comença el Tast Tiana i la Festa Major Petita al poble. Ràdio Tiana es desplaçarà a la Plaça de la Vila i viurà el Tast, divendres, dissabte i diumenge, a peu de carrer. A la paradeta de Ràdio Tiana, a la plaça, Àlex Ramis presentarà el programa especial. Explicarà minut a minut el desenvolupament de la jornada i entrevistarà als protagonistes. L’ Alèxia Guilera retransmetrà els actes que es duguin a terme durant el programa, l’Elisenda Liñan explicarà al detall les activitats de la Festa Major Petita i la Berta Martínez parlarà amb alguns protagonistes de la Festa Major. A la taula de so, Sergi Quevedo.

Divendres a les 19h serà el tret de sortida del Tast Tiana i del programa especial de Ràdio Tiana. L’emissora repassarà en directe com es desenvoluparà la jornada i com la gent l’estarà vivint en aquell precís moment. Des de la paradeta de la ràdio, la primera entrevista en directe serà a l’encarregada de fer el pregó del Tast, Lídia Heredia. També passaran pels micròfons Jordi Sicras del restaurant Can Roca, l’encarregat de Caves Parxet i Maria Garcia del restaurant Mas Blanc. També hi haurà entrevistes de les musicals. Andrea i Gessamí encarregades de preparar el concert als jardins de Lola Anglada i els encarregats de Xiringuito Doctor Mascaró explicaran les seves sensacions.

Dissabte a la tarda, Ràdio Tiana entrevistarà en directe a l’alcalde o l’alcaldessa, escollit en el ple de Constitució d’aquell mateix matí. Des de l’emissora es farà un seguiment en directe de totes les activitats que s’hauran fet al llarg de la jornada així com les del moment. Alguns convidats a la ràdio són: Edgar Sánchez del restaurant Tariq, el restaurant Tirati Tiriti i Joaquim Batlle del celler Quim Batlle. També explicarà en directe les activitats que s’estiguin realitzant en aquell moment.

Diumenge, a partir de les 19h, des de la ràdio es repassaran en directe les activitats realitzades al llarg de dia i les que queden per fer. Els nous regidors de cultura i de promoció econòmica passaran per la ràdio, seran entrevistes en primícia. També serà entrevistat l’encarregat del restaurant Les Terrasses de Sant Romà, el celler d’Alta Alella i el restaurant convidat, Els Garrofers.

Ràdio Tiana farà el seguiment del Tast Tiana divendres, dissabte i diumenge a partir de les set de la tarda fins a les nou del vespre.