Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Reobre el Punt d’Informació Ambiental de la Virreina

Aquest cap de setmana s’han tornat a obrir les portes del Punt d’Informació Ambiental de la Virreina. El Punt, que es troba just al costat de la muntanya del Rocar, servirà per informar a tots aquells que tinguin dubtes sobre rutes, itineraris senyalitzats, flora i fauna de l’entorn de Tiana i Montgat.

L’objectiu principal del Punt és, doncs, servir de suport als tianencs i montgatins que facin els itineraris del Parc de la Serralada de Marina. També donarà consells sobre com s’han de collir bolets quan ve la temporada, com actuar en cas d’incendi a la Serralada de Marina, quin tipus de vehïcle hi pot accedir, entre d’altres.

P1050189

El Punt reobra amb un segon objectiu; dinamitzar les activitats relacionades amb l’entorn natural de Montgat i Tiana. Per fer-ho, es tornarà a posar en marxa un punt d’intercanvi de plantes. Alhora, es reactivarà un petit viver on es tindrà cura de les plantes que els veïns portin per tal d’aprofitar-les per la Plantada de Tiana, que es sol fer entre febrer i finals de març.

 

P1050186

La dinamització també passa per captar voluntaris. És per això que el Punt comptarà amb butlletes on, qui ho vulgui, podrà sumar-se al voluntariat del Parc.

P1050188

El servei d’informació ambiental estarà obert tots els dissabtes, diumenges i festius de 10h a 14h. El Punt, havia estat tancat des del maig quan, la persona que hi treballava, va renunciar a la plaça pública.