Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Salva Maldonado visita els estudis de Ràdio Tiana

Salva Maldonado ha passat aquest dilluns pels estudis de Ràdio Tiana per participar en el programa esportiu La Rematada. L’entrenador del FIACT Joventut ha parlat sobre la situació actual de l’equip, que l’ha posat a la tercera posició, per davant d’altres amb molt més pressupost com el Barça. A aquestes alçades de temporada i després de disputar un total de 18 partits es pot considerar que és un èxit. Salva Maldonado

 

L’entrenador creu que s’està fent una bona feina. Aquesta és la quarta temporada consecutiva al capdavant de l’equip. Ha entrat al registre d’un dels entrenadors amb més anys seguits en aquesta plantilla. On també hi són noms com Aito Garcia Reneses o el tianenc Manel Comas, a qui Maldonado considerava un: “Molt bon amic”.

Aquest any ha aconseguit barrejar veterania i jovent. Una barreja que està servint a la Penya per estar a dalt. La veu dels veterans es fa sentir, com la de Savané, un jugador en el que confia l’entrenador cegament.

 

Tot i això, ell mateix ha reconegut a l’entrevista a Ràdio Tiana, que el primer any va estar a punt de ser acomiadat pel mal rendiment. L’entrenador va ser peça clau per aconseguir que no fos així.

En l’entrevista ha deixat clares les seves prioritats. Li agraden els pivots i els bases. En aquest aspecte però no mira ni alçada ni edat. Creu que els jugadors que són bons ho son sempre i considera que aquestes dues figures són fonamentals. Els que no tenen bons bases, són a la part baixa. Salva Maldonado

 

Visita Salva Maldonado 004

La Copa del Rei: el gran objectiu i somni

A l’entrevista també ha parlat de la Copa del Rei. Com a caps de sèrie jugaran el primer partit en divendres i contra l’amfitrió: el Canàries, antic equip de Maldonado. El mateix tècnic considera que serà un partit difícil ja que és el seu camp i que juguen a casa. Tot i això hi van amb ganes.