Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Un gimnàs car però amb molta activitat

Fer esport està de moda i cada cop són més les persones que el practiquen. No només ho fan per mantenir la línia, sinó que cuidar-se és una de les prioritats, tal i com afirma Esteban Sancho, un dels veterans del gimnàs:

https://lalocal.tianat.cat.tianat.cat/wp-content/uploads/2015/01/1.-opinions-duet-esteban.mp3

 

Pistes de pàdel del DUET
Pistes de pàdel del DUET

Un altre soci del centre, Albert Surrà, ens ha explicat quins son els esports que practica. I és que en aquest gimnàs de Tiana s’hi troben una gran varietat d’activitats, com ara cycling, aquagym, Ioga, body Pump, natació, zumba, padel i balls llatins entre d’altres.

https://lalocal.tianat.cat.tianat.cat/wp-content/uploads/2015/01/2.-opinions-duet-albert.mp3

 

Esport per als més petits

També hi ha aquells usuaris que volen iniciar els seus fills i filles al món de l’esport ben aviat. És el cas de Francesc Gràcia, un pare que porta a la seva filla a l’extraescolar de natació:

 

Un gimnàs car, segons els usuaris

En referència als preus, alguns creuen que són raonables però altres pensen que podrien ser més econòmics, tal i com explica  Xavi Iborra.

 

La Susanna Valle, una de les usuàries apuntada des dels inicis del Duet, també creu que podria ser més barat però que ser sòcia val la pena:

 

Fins el 31 de gener el centre ofereix una sèrie de descomptes pels socis, com ara un 80% a la matrícula o un 15% en articles esportius de la botiga. Aquesta mena de reduccions són un dels principals avantatges per alguns socis, com ara per a Albert Surrà.

 

 

Tot i això, els preus del DUET SPORT aquest any s’han mantingut. L’Ajuntament va anunciar-ne la congelació, ja que això ajuda a garantir l’estabilitat del centre.

 

Un complex envoltat de natura

Durant la seva dècada de trajectòria, el centre s’ha convertit, segons alguns usuaris, en tot un referent per els que volen fer exercici en un entorn immillorable. Aquest és, de fet, un dels punts forts del DUET. Així el defineix Susanna Valle.

 

La festa d’aniversari

Per celebrar aquest desè aniversari, el gimnàs ha preparat diverses activitats especials i una festa. Aquesta setmana, doncs, es podrà practicar  dansa del ventre, hip-hop, aiguazumba, strip dance i defensa personal entre d’altres.

El dissabte serà el gran dia de la festa. Els socis tindran l’oportunitat d’endinsar-se en els batejos de submarinisme i de gaudir d’un clínic de natació en aigües obertes. Els més menuts podran muntar en ruc i participar en tallers de manualitats i en un concurs de dibuixos.