Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Sebastià Gris i Josep Munar tanquen el D’Acords 2020

Els concerts i el cicle D’Acords arriben a la seva fi d’aquest estrany 2020. L’última actuació musical ha tingut lloc de nou al Parc Doctor Mascaró després que el darrer concert s’hagués fet al Parc de l’Antic Camp de Futbol, que estava ocupat per la Fira de Nadal. Aquesta ha anat a càrrec d’en Sebastià Gris i Josep Munar, dos músics mallorquins que acompanyats de les seves guitarres acústiques han ofert el concert.

Els dos músics han tocat cançons originals tant d’en Sebastià com d’en Josep, a més d’una versió d’Elvis Presley. La interacció de tots dos amb el públic explicant els títols d’alguns dels temes ha donat un to més proper i divertit al concert.

D’altra banda, en Sebastià Gris explica que tots dos van per lliure però el concert s’havia posposat diverses vegades:

 

També explica que aquest període d’incertesa per culpa de la pandèmia se n’ha pogut sortir prou bé. Però en Josep ha aprofitat per llençar un missatge en favor de la cultura i els concerts:

 

Han sortit molt satisfets amb el concert i amb el públic, que tot i haver-hi la Fira de Nadal, han acabat omplint gairebé totes les places disponibles. A més han agraït que el dia hagi acompanyat molt.

El D’Acords arriba d’aquesta manera a la seva fi i espera poder tornar a començar al gener o al febrer amb nous concerts i en noves circumstàncies, com la possibilitat de fer-ho a Can Riera, però si no es pot continuaran amb els espais del Mascaró i els Teletubbies.