Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

S’obre un punt d’informació per la fibra òptica

L’Ajuntament engega un punt d’informació ciutadana sobre la fibra òptica. A partir del proper dia 7 d’abril una tècnica respondrà els dubtes i ajudarà a resoldre possibles incidències als ciutadans que hi estiguin interessats. L’alcaldessa, Esther Pujol, ha destacat la importància d’habilitar aquest servei davant un projecte d’aquest tipus.

 

Pujol ha assegurat que tothom que ho vulgui podrà tenir fibra òptica a casa seva o al seu negoci: “Des del Masram fins a la Virreina”. L’Ajuntament calcula que serà a l’estiu quan es podrà començar a contractar.

 

Ha demanat, però, paciència perquè encara queden algunes fases. En aquest moment, Telefònica es troba fent el desplegament subterrani del cablejat, que encara podria tardar un mes. Un cop finalitzat aquest procés, es començarà a distribuir pels diferents edificis. En aquesta etapa es tindrà en compte les cases catalogades per adaptar estèticament la canalització de la fibra òptica.

 

Es podrà contactar amb  el punt d’informació trucant al 93 395 50 11  o enviant un correu electrònic a tarjuelohm@tiana.cat