Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Susi Abanades i Joana Mas posen accent tianenc al cartell musical de la Festa Major

L’oferta musical de la Festa Major de Sant Cebrià comptarà amb la veu de dues tianenques, la Susi Abanades, guanyadora de l’edició 2022 del festival Maresmusic, i la Joana Mas, actual membre de l’Orquestra Cimarrón.

El concert de la Susi tindrà lloc el divendres 15 de setembre a dos quarts de dotze de la nit. La cantant manifesta que tocar a la Festa Major del que ara és el seu poble serà molt especial, perquè Tiana és el lloc que ha vist néixer la seva carrera musical:

 

Abanades avança que el concert estarà format per una barreja de temes propis i versions:

 

Pel que fa a la Joana Mas, actuarà dissabte 16 a les onze de la nit amb l’Orquestra Cimarrón, una orquestra amb 50 anys d’història que compta amb 5 premis ARC al millor directe. Per a ella també serà un concert molt especial i li fa molta il·lusió tocar a Tiana:

 

La Joana Mas és una de les quatre vocalistes de la Cimarrón des del passat Nadal:

 

Mas explica que va voler entrar en el món de les orquestres per la versatilitat i diversitat de gèneres que pot arribar a interpretar:

 

Això fa que el repertori del que disposen sigui molt gran i variat. La Joana explica com es decideix què es toca en cada lloc:

 

Actualment, combina les actuacions amb l’orquestra amb la seva feina com a professora de cant:

 

Excepte el concert del grup de percussió i batucada Tokem x Tu, que començarà a la plaça de la Vila després del Toc d’Inici, la resta de propostes musicals de la Festa Major es faran al Parc de l’antic camp de futbol, refugiades sota la nova carpa que cobrirà la pista en cas de pluja. De fet, els primers a actuar, just després del pregó infantil a càrrec de la branca dels Isards del Cau, seran The Penguins amb el seu espectacle “Reggae per Xics”, que tornen divendres 15 a les sis per poder acabar el concert que van haver d’interrompre fa un any a causa de la pluja.

La mateixa nit de divendres actuarà un dels grups de referència de la nova escena urbana catalana, Flashy Ice Cream. El seu àlbum Aftersun va ser proclamat millor disc de músiques urbanes del 2022 per la revista Enderrock. El Mestre Xavier Dj tancarà la nit just després. En el cas de dissabte 16, després de l’Orquestra Cimarrón els seguiran el també tianenc Dj Isidre i l’Orquestra Mitjanit.