Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Tiana celebrarà la Diada amb un acte unitari

El Pacte Local pel Dret a Decidir farà un acte el proper dia 11 de setembre a la Plaça de la Vila. En l’acte que ha organitzat Òmnium Cultural i l’Assemblea Nacional de Catalunya, s’hi ha sumat entitats, partits, col·lectius i particulars per celebrar la Diada d’una manera diferent. Aquest serà el primer esdeveniment que organitzi aquesta plataforma, com explica el mateix president de l’Assemblea de Catalunya a Tiana, Lluís Neira

 

Convergència Democràtica de Catalunya, les CUP, Esquerra Republicana, el partit socialista, Unió Democràtica, Iniciativa i Gent pel Progrés són els partits adherits al Pacte i que aniran aquest 11 de setembre a la Plaça de la Vila. El PSC, que no va ser convidat en la primera reunió de la Plataforma finalment s’hi ha sumat. És la primera vegada, en molt de temps, que surt un acte de la societat civil per commemorar la diada, com recorden des de l’Assemblea de Tiana.

 

Després d’aquesta celebració els tianencs de l’Assemblea hauran de marxar cap a Barcelona per participar a la Via Catalana i per poder-la preparar, per això es farà a les 11.30 l’acte, per poder donar temps a anar cap a Barcelona.

 

Els actes tradicionals es mantenen

Tot i aquesta trobada que es farà a la plaça de la vila, l’11 de setembre també estarà marcat per l’ofrena floral al monument de Rafael de Casanova, que està situat a la zona de Creu de Terme. A més es farà l’acte institucional a la sala de plens de l’Ajuntament de Tiana i el ja tradicional concurs de Paelles que se celebrarà al parc del Doctor Barraquer.

 

Ràdio Tiana viurà la Diada Nacional de Catalunya

Un any més Ràdio Tiana oferirà en directe l’acte institucional de l’11 de setembre que es durà a terme a la sala de plens de l’Ajuntament de Tiana. A més des de l’emissora es farà el seguiment de tots els esdeveniment que hi hagi aquell dia i també es penjaran al web de La Local Tiana.