Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Tiana es decanta per la rosa vermella

Els encarregats de les floristeries de Tiana ja fa dies que es preparaven per la Diada. Ells també han estat ben matiners. Alguns d’ells han obert les persianes a partir de les 7 del matí, perquè a ningú li faltés la rosa aquest dimecres.

 

“El verd és bo”, a banda de vendre des de la botiga, s’ha sumat a les parades. Els hem trobat a la plaça dels peixos. Albert Santamaria ha dit que estaven molt contents de com ha funcionat el dia.

 

DSC06221

 

El Garden Tiana també s’ha preparat per aquesta Diada. El color predominant d’aquesta botiga ha estat el vermell. Ho ha explicat Carles Tomàs.

 

DSC06260

 

La floristeria Clematis ha volgut innovar i preparar rams més originals que els de les parades. Toni Fuster ha estat el més crític d’aquesta diada.

 

DSC06228

 

S’ha de mantenir la rosa fresca

Un cop comprada la rosa és important mantenir-la fresca. S’ha de posar en un entorn humit de casa perquè duri més dies. Una altra de les recomanacions és canviar l’aigua del gerro i tallar la tija de la flor cada dos dies. Algunes roses poden arribar a aguantar fins a quatre setmanes.

DSC06219

 

Els preus: des dels 3 fins els 9 euros

Els preus més cars han estat precisament els d’aquestes botigues especialitzades. Hem trobat roses entre els 6 i els 9 euros. Els més econòmics han estat els de les parades : entre els 3 i els 5 euros.

DSC06223