Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Tiana s’adhereix als compromisos pel medi ambient

L’Ajuntament de Tiana forma part, des d’aquest mes de març, del recent creat Club del Pacte d’Alcaldes i Alcaldesses per una Energia Sostenible Local, amb moltes altres administracions de Catalunya. Aquest ha posat en marxa una sèrie de compromisos amb el medi ambient. El que es pretén, a més, és treballar de forma col·lectiva per poder aconseguir més ajudes de les diferents administracions i per part de la Unió Europea.

El municipi forma part de la xarxa de ciutats i pobles cap a la sostenibilitat des de l’any 2008. És un compromís voluntari pel qual les localitats assumeixen l’objectiu de reduir les seves emissions en més d’un 20% l’any 2020.

Aquest dissabte, precisament, la casa de la vila s’adhereix a l’hora del planeta. Una acció que consisteix en apagar la il·luminació de la façana de l’Ajuntament durant una hora, des de les 20.30h fins les 21.30h. És un acte que es fa cada any al poble. Segons el regidor de Medi Ambient, Héctor González, aquesta activitat serveix per prendre consciència. A més, ha assegurat que amb el futur canvi d’enllumenat públic que es preveu a Tiana, l’estalvi d’aquest acte simbòlic es prolongarà durant tot l’any.