Nits de Música al Jardí Lola Anglada
Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Tiana no tanca per vacances

Fa uns dies us explicaven que ja han començat les Sardanes a la Fresca. Aquesta, però, no serà l’única activitat que es podrà fer a Tiana aquest dies d’estiu. Són moltes les propostes que hi ha al municipi per sortir de casa.

Nits de Música al Jardí Lola Anglada

Torna una de les activitats amb més èxit al llarg de l’estiu. Parlem de la de Nits de Música al Jardí Lola Anglada. Aquest cop, ens sorprendran amb un programa amb 4 concerts i molt vinculats a Tiana. Repertoris i estils molt interessants i amb un ambient immillorable. Ho explicava la mateixa regidora de cultura Núria Blasco

 

A part de destacar aquest ambient, Blasco també ha volgut remarcar la presència tianenca en aquests concerts. Gero Castellà, Manu Estoa, Aleix Tobies o Guillem Aguilar són alguns dels participants. Aquesta setmana comença el cicle amb London Trios, un trio de flautes travesseres i violoncel.

El cinema  a la fresca

Dues pel·lícules es proposen per aquesta temporada del Cinema a la Fresca. Una serà els Croods una aventura d’animació. La segona serà el joc d’Ender que ha estat una de les grans sensacions d’aquesta passada temporada. Els dos films seran en català i es projectaran al parc de l’antic camp de futbol els divendres 11 i 18 de juliol.  Unes pel·lícules que ja es trien especialment per aquest format, Núria Blàsco

 

El veterà segueix sent l’Estiu Jazz

Aquest mes d’agost el pati del Casal s’omplirà de nou de música per gaudir del jazz i totes les seves varietats. La XXIV edició de l’Estiu Jazz ja és a punt per  començar a la vila. Per a ella s’ha optat per un programa de 4 concerts molt interessants i amb una varietat d’estils dintre del Jazz. La regidora de cultura la considera l’estrella del cicle estival.

 

El trio de Lluis Coloma tancarà les sessions que s’allargaran tot el més d’agost al Pati del Casal de Tiana.

El Casino de Tiana reviu amb l’estiu

La Masia de Can Marí és un dels altres llocs on anar a passar les caloroses nits d’estiu. Des de Cinema a la fresca infantil tots els divendres de juliol fins a la festa de la piscina del 12. També hi haurà la tradicional cantada d’havaneres que tindrà lloc el dia 30 d’agsot. Aquesta és una altre opció per quedar-se a Tiana aquest estiu.