Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Tiren a terra l’estàtua de Jordi Pujol a Premià de Dalt

L’estàtua que l’expresident de la Generalitat Jordi Pujol té a Premià de Dalt des de l’any 2011 ha aparegut tombada aquest dimarts al matí. Aquest és un més del atacs vandàlics que pateix l’escultura d’ençà de la confessió de l’expresident per un cas d’evasió d’impostos. La vigília de l’Onze de Setembre l’estàtua de Pujol ja va aparèixer tacada de pintura, encara visible a l’entorn de Can Verboom on s’ubica. També la placa commemorativa té escrits insults dirigits a l’expresident. L’Ajuntament de Premià de Dalt ha condemnat els fets i ja ha retirat l’estàtua per analitzar els danys que ha patit. La previsió és reparar-la i tornar-la al seu lloc en els pròxims dies.

En aquest sentit, l’Ajuntament lamenta que hi hagi persones “que no respectin la voluntat democràtica de mantenir els honors i distincions atorgades a Jordi Pujol”, una decisió adoptada el passat 8 de setembre per la Comissió de Valoració dels Honors i Distincions Municipals.

A banda de l’estàtua, Jordi Pujol compta a Premià de Dalt amb el títol de Fill Adoptiu i dóna nom a la plaça on s’ubica l’escultura.