Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Torna ‘Mamma Mia!’

Després de superar totes les seves expectatives el maig passat, la Societat Recreativa ‘Els 9 pins‘ torna aquest març amb el musical ‘Mamma Mia!’. Es representarà, per segona vegada, a la Sala Albéniz que preveu acollir uns 280 espectadors per sessió. Serà durant tres dies, el 14 (22h), el 15 (22h) i el 16 (18h) de març.

Ara fa un any, Els 9 Pins, iniciaven un projecte ambiciós però engrescador; aconseguir representar un musical tan conegut i emblemàtic com ‘Mamma Mia!’. S’havien estrenat mesos abans en el terreny dels musicals amb “Mar i Cel” de Dagoll Dagom i van voler picar encara més amunt amb els èxits d’ABBA.

Noemí Cuadras encapçala el repartiment
Noemí Cuadras encapçala el repartiment

Per Benjamí Gómez i l’Isidre Mestres, director i co-director de l’obra, el repte principal era i és fer que la gent es senti “com en una festa, que surtin cantant aquestes enganxoses cançons que tots coneixem”. Tot i que l’objectiu principal segueix sent aquest, l’Isidre i en Benjamí avancen que s’incorporaran pinzellades noves que “quasi no es notaran”. Tot i la feinada que suposa el muntatge, tornar-lo a fer ha estat dit i fet segons en Benjamí Gómez.

El muntatge també té canvis en el repartiment. Hi ha sis actors nous que hauran d’aprendre’s el guió, les cançons i les coreografies amb només dos mesos, un temps rècord, segons Isidre Mestres.

 

El conjunt d’actors assaja des de fa dos mesos aproximadament l’espectacle que va omplir la Sala Albéniz durant tres dies seguits fa quasi un any.

 

IMG_3100
Isidre Mestres i Benjamí Gómez, actor i director de ‘Mamma Mia!’

 Com comprar les entrades

La venta d’entrades anticipades serà els dimecres 19 i 26 de febrer i el 5 i el 12 de març, de 19h a 21h al Casal de Tiana. Els preus seran de 10€ pels adults i de 6€ pels menors de 12 anys.

També podeu anar-hi de franc. La Local posarà en marxa un concurs dies abans de la reestrena. Qui l’encerti, té entrada gratuïta. Estigueu atents!

 

Per anar fent boca aquí teniu un fragment de l’espectacle.