Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Prec del PDCat perquè la Font del Ronyó no tingui cap esglaó

El quart ple municipal de l’any ha tornat a posar sobre la taula un seguit de millores pendents al poble. Les han sol.licitat el PDCat i Junts per Tiana en forma de precs o preguntes, tant en vies de comunicació com en punts determinats del poble.

Concretament, el PDCat ha demanat, en un prec, que se’ls facilitin els detalls del projecte d’arranjament de les escales que hi ha a la vorera de la Font del Ronyó. El PDCat creu que l’Ajuntament hauria de suprimir els graons actuals i fer-hi una rampa que en facilités l’accés de persones amb mobilitat reduïda.

Núria Garcia, regidora d’Urbanisme, ha recalcat que no és el primer cop que se’ls fa aquesta pregunta i que ells no es neguen a mostrar el projecte esmentat. Ha recordat, però, que té un cost molt alt:

 

Joan Cañada, regidor del PDCat, ha recordat que ells han demanat reiterades vegades aquest projecte.

 

L’alcaldessa Ester Pujol ha recordat els diners del “zapaterazo”, que permetia tirar endavant obres com aquesta de la Font del Ronyó:

 

Olga Rué, portaveu del PDCat, els ha demanat que aquesta obra es pugui fer amb el superàvit que, ha dit, té l’Ajuntament ara per ara.

El PDCat també ha preguntat a l’equip de govern si està prevista l’esporga de tots els arbres caducifolis del nucli urbà de Tiana. El regidor de Medi Ambient, Xavier Doñate, ha dit que li passarà el detall d’aquestes actuacions mediambentals.