Victòria del CCE Tiana en un partit molt complicat

Els tianencs han vist com el rival se’ls avançava en el marcador quan David Martínez posava el 0 a 1 al marcador. En aquell moment han aparegut els fantasmes de la setmana passada en que un rival de la part baixa s’enduia la victòria. Ens ho explicava el mateix entrenador José Gómez

Però el Tiana ha estat capaç de reaccionar i en el minut 36, Jordi Sarabia feia l’empat que ha donat molta més tranquil·litat per arribar al descans. A la represa el Tiana tenia la necessitat de guanyar si volia continuar líder en solitari del grup quart de tercera catalana. Per això Ivan Noguera ha aconseguit trencar l’empat al minut 57 i deixar el partit encarrilat. A partir d’aquell moment el Tiana ha seguit  pressionant i ha començat a introduir canvis a l’equip que han donat molta més frescor, per la seva part els mataronins només han vingut amb 2 canvis i per tan el Tiana ha pogut  mantenir molt més el ritme del partit. Tot i que l’entrenado explicava que no sempre es positiu, José Gómez

Amb aquest marcador i tenint en compte el resultat del derbi entre el Poblenou i el Pineda, que va ser pels primers per un 5 a 3, el Tiana segueix líder amb 41 punts d’aquest grup quart a dos de diferència dels de la barriada de Pineda.