Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Vuit dies per aconseguir 10.000 donacions de sang

El Banc de Sang i Teixits ha posat en marxa la campanya més important de l’any. Es tracta de la Marató de Donants de Sang, activa des del passat divendres 10 de gener als principals hospitals catalans i que s’allargarà fins al divendres 17.

Vuit dies, doncs, per aconseguir el repte d’arribar a les 10.000 donacions. La campanya del Banc de Sang i Teixits vol remuntar les reserves després de les festes de Nadal, quan les donacions baixen un 25% respecte als altres mesos.

Des de Tiana, l’opció més propera per a participar en la campanya de donació de sang és l’hospital Germans Trias, que ha habilitat la planta baixa, al costat d’Admissions, per acollir als donants que s’apropin fins a Can Ruti. L’horari és de nou del matí a dues del migdia i de quatre de la tarda a vuit del vespre.

La Marató de Donants de Sang de Catalunya també compta amb la implicació dels principals Ajuntaments catalans, de la Federació Catalana de Donants de Sang i la Creu Roja, entre altres entitats.

Una de les principals novetats d’aquest any del Banc de Sang, que s’ha presentat coincidint amb la marató, és un servei de Whatsapp -que s’ha batejat com a Whatsang- per poder fer consultes. El número és 677071756 i les converses amb el Banc de Sang són individuals, de la mateixa manera que es poden fer comunicacions per correu electrònic o per telèfon.