Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Zipit ens ensenya com refer-nos quan ens trenquem en mil bocins

Zipit Company amb l’obra “Mil Bocins” ha inaugurat un nou any del Bambolines, el cicle d’espectacles per a tota la família que ha tornat a fer acte de presència a la Sala Albéniz.

L’obra representada pels tres components de la companyia, la Glòria Arrufat, la Paulette San Martín i l’Ivo Garcia Suñé, tracta com a tema principal la resiliència, que no és altra cosa que la capacitat de reconstruir-se un mateix després d’un trauma o d’algun fet que t’hagi trencat el cor o trencat per dins. Així doncs, l’Ivo Garcia, ens explica com ho han fet per treballar aquesta idea:

 

Ens explica també quins altres espectacles fan i com han anat evolucionant des dels primers fins a aquest últim:

 

D’altra banda, seguint en la manera de treballar que tenen ells, explica que el que intenten és fer espectacles de titelles molt visuals i sense gaire text, fet que els permet viatjar més per Europa a fer les actuacions ja que permet adaptar-se més còmodament a l’idioma i l’entorn.

Zipit Company és una companyia del Maresme on una de les membres, la Glòria Arrufat, és de Tiana. Així doncs ha pogut “jugar a casa” per tercer any en l’espectacle Bambolines.