Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Albert Sales: “Possiblement, ara tinc les mans més lliures per poder expressar-me i ser com sóc que no dintre del partit”

Entrevista al regidor Albert Sales per parlar de la seva sortida del PSC per passar a ser regidor no adscrit.

A poc més d’una setmana del ple de constitució, el regidor Albert Sales, fins llavors cap de llista dels Socialistes de Tiana, va entrar una instància a l’Ajuntament de Tiana per sortir del grup municipal socialista i passar a ser regidor independent o no adscrit. Segons va manifestar el mateix regidor, el motiu principal d’aquesta decisió eren “les desavinences insalvables amb la direcció del partit a nivell local motivades pels diferents punts de vista en la manera de fer i en especial, les actuacions dirigides contra la meva persona i alguns companys i companyes de partit.”

Sales diu que aquesta no va ser una decisió fàcil. Portava 24 anys militant al PSC, però es va haver de donar de baixa per fer aquest pas. El regidor no adscrit assegura que no tornarà mentre es mantinguin les persones que l’han portat a prendre aquesta decisió.

Ara que ja no forma part de cap partit, Sales diu que representa i defensa “l’interès general del poble”. “Possiblement, tinc les mans més lliures per poder expressar-me i ser com sóc que no dintre del partit”, manifesta el regidor. “Ara mateix em sento còmode, puc ser jo mateix”, afegeix, i assegura que ha tornat a “recuperar la il·lusió”.