Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

La música d’arrel de la Raquel Lúa protagonitza la segona jornada de les Nits de música al Jardí Lola Anglada

Les Nits de música al Jardí Lola Anglada continuen aquest dijous 13 de juliol a les deu de la nit amb la proposta musical de la Raquel Lúa, cantant i compositora amb influències del fado, el flamenc i la música d’autor. Ella mateixa ens explica que l’acompanyarà el seu guitarrista habitual, en Darío Barroso:

 

Lúa interpretarà, sobretot, temes del seu últim disc, “Piel”, però també hi haurà espai per cançons d’altres treballs i, fins i tot, noves composicions:

 

No serà la primera vegada que trepitgi l’escenari dels jardins:

 

El projecte musical de la Raquel Lúa es va iniciar l’any 2015 gràcies a la iniciativa Cabal Musical. A través d’ella va poder fer un EP que li va donar l’empenta necessària per començar a publicar temes propis:

 

Que el seu projecte musical comencés l’any 2015, però, no vol dir que abans no fes música. De fet, és quelcom que l’ha acompanyat sempre al seu barri, Nou Barris:

 

A partir dels 13 anys va començar a tocar música amb amics, aprenent de manera autodidacta:

 

Ara, porta dos discos publicats i un EP, i té intenció de fer un quart treball. La discografia de la Raquel Lúa s’engloba dins la música mediterrània i el folk i està formada per composicions que viatgen a través de les seves arrels familiars:

 

El pròxim concert de les Nits de música al Jardí Lola Anglada es farà el 20 de juliol amb Ismael Dueñas i Abril Sanglas, que interpretaran el poemari “Lo Cant dels mesos” de Victor Català. La segúent cita serà el 27 de juliol amb Abad Santacana Duet de Jazz.